Netwerk

Deze tijd vraagt om een netwerk aanpak. Wij zijn daar op ingesteld.

Wat wij anders doen

Om voor u het verschil te maken, hebben wij niet alleen onze vier excellente senior onderzoekers. We hebben ook een netwerk van experts die we in overleg met u kunnen inschakelen als dit voor het onderzoek meerwaarde heeft.

Externe expertise

Wij werken regelmatig samen met professionals om aanvullende expertise te kunnen aanbieden. Enkele voorbeelden:

Tiber van Bekkum van Valuebridge. Tibor is gespecialiseerd in corportate identity en positionering.

Ineke van der Ouderaa van Ineke van der Ouderaa Positionering. Zij is specialist in strategisch merk- en marketingadvies en in communicatiemanagement.

Alexander Koene en Kim Cramer van BR-ND. We hebben een bijdrage geleverd aan hun geweldige instrument 23plusone.

Soms doen we projecten waarin ook een deel kwantitatief onderzoek zit. We werken soms met partners, zoals van Robert van Ossebruggen.

Voor ons online narratief onderzoek maken we gebruik van Sensemaker van Cognitive Edge, of StoryConnect, afhankelijk van de specifieke opzet van het onderzoek.

Voor specifieke toepassingen van Sensemaker, maken we graag gebruik van Laurie Webster van QED Insight.

Ook werken we samen met Marcus Guest van Narrative insight. Marcus gebruikt Sensemaker in opkomende economieën voor zowel commerciële partijen als voor organisatieontwikkeling.  (http://www.narrativeinsights.com/).

Daarnaast werken we met verschillende onafhankelijke senior kwalitatieve onderzoekers die elk hun eigen expertise hebben. Dit zijn geen 'losse contacten' want we onderhouden een nauw contact met hen. Voorbeelden:  Jolanda Joossen, Letty Francissen, Gerben Bruins, Masja Nootenboom, Tom van Dijk en Frances van Berkel. Dit gaat altijd in overleg met de opdrachtgever.